Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Родині ми складаєио шану нині!

Дата: 30.05.2016 15:43
Кількість переглядів: 1396

 

  

  

    

 

 

 

 

 

   Родині ми складаємо шану нині!

 

        Хоча пройшло уже більше 15 днів від святкування Дня сім’ї та лише гарні враження залишилися від проведення масових заходів у школах, дитячих садочках, бібліотеках та Будинках культури сіл Гвардійської територіальної громади. Бо кожен із керівників закладу знає, що саме шана та повага до родини є основними приорітетом виховання. А для керівників нашої громади, на даний час, є основне завдання – об’єднати усіх жителів в одну велику родину, де будуть панувати взаєморозуміння та повага.

         Саме 22 травня на стадіоні у Гвардійську було організовано і проведено свято родини та відпочинок для жителів усієї громади, адже до стадіону були привезені сім’ї з інших сіл. Неперевершені враження для дітвори: розваги та атракціони. Усі присутні активно вболівали за футбольну команду нашого села, яка провела товаристську зустріч із командою села Лісові Гринівці, вигравши із рахунком 6:0. Захоплюючим для усіх було проведення спортивного свята «Тато, мама, я – дружна сім’я», у якому брали участь вісім родин із різних сіл нашої громади. Вони показали не тільки свою вправність і швидкість, а й майстерність у представлені своїх родин, співочих конкурсах.

          На святі пролунали щирі слова-вітання від сільського голови Нетреби Тетяни Вікторівни. Завдяки її ініціативності та наполегливості, підтримки усієї громади було проведено це гарне свято, а родини, учасники змагань отримали цінні подарунки. Життям нашої громади завжди цікавиться і народний депутат Сергій Петрович Лабазюк. Саме його помічник Віктор Олексанрович Тащук привітав усіх учасників учасників свята, а від благодійного фонду «Ми поруч» сім’ям вручив грошову винагороду. Не стали осторонь підготовки до свята наші спонсори: керуючий відділком ПП «Аграрна компанія 2004» Басистюк Віктор Тимофійович, директор фермерського господарства «Пролісок» Тіней Віктор Анатолійович, приватний підприємець Надопта Анатолій Миколайович. Саме вони внесли частку своєї допомоги в облаштувані стадіону, у розвиток спорту у селі. Гарний настрій протягом усього свята дарували присутнім танцювальні колективи із Гвардійського НВК та Райковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці дитячого садочка «Теремок», учасники художньої самодіяльності.

       Гарно відпочили усі – дорослі і діти. А на кінець свята ведучі подякували усім за підготовку і проведення саята, побажали усім щастя і здоров’я, миру і спокою у родинах.

 

 

 

 

                                          Кондратенко Л. В. – депутат Гвардійської

                                         сільської ради.        

 

 

Родині ми складаєио шану нині!(завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь