Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2019 р., 09:53
   Гвардійська сільська бібліотека  для дітей Гвардійської ОТГ долучилась до проведення ювілейної акції “Шевченка читають всі”, приуроченої 205-й річниці від дня народження великого українського поета і художника. В літературній подорожі «Шевченковими стежками», взяли участь 15 юних читачів.
21 Березня, 2019 р., 09:40
   В рамках корпоративного партнерства та реалізації проекту по впровадженню ідей гуманної педагогіки, що відбувається за ініціативи та підтримки Агропромхолдингу «Астарта-Київ», 5 березня на базі Райковецької ЗОШ, відбулося чергове зібрання педагогів навчальних закладів Хмельниччини, які працюють на території діяльності ТОВ «Волочиськ-агро». На семінарі «Діти – безмежність буття», були присутні такі поважні гості, голова Гвардійської ОТГ Тетяна Нетреба, заступник генерального директора ТОВ «Волочиськ-Агро» Людмила Адамчук,  заступник голови Гвардійської ОТГ Богдан Гулько, завідуюча сектором освіти, молоді та спорту, культури та туризму Леся Кондратенко.
21 Березня, 2019 р., 09:27
   На передодні свята жінки, весни, ніжності та кохання в  Гвардійському НВК відбулась тепла і щира зустрічі за обговоренням книги Євгенії Подобної "Дівчата зрізають коси". Жінка… Як багато світла, тепла та ніжності у цьому слові. Жінка-мати, жінка-кохана, жінка-сестра, жінка-дружина, жінка – берегиня, а в сучасних реаліях жінка – воїн, жінка – захисник рідної землі.… Роль жінок у цьому світі особлива, фундаментальна. Участь в заході взяв спеціаліст сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму Олександр Атаманчук, директор Гвардійського НВК Юрій Федоров, вчителі, учні. Розповіді учнів про воїнів-захисниць, думки та переживання матерів, дружин, доньок, сестер спонукають задуматись на нашим майбутнім...
21 Лютого, 2019 р., 10:45
Небесній сотні, шана й молитви
18 Лютого, 2019 р., 11:04
                       Завжди пам’ятаймо минуле!!! (Римський поет Стацій)    В рамках відзначення 100 річчя подій "Фельштинської трагедії", відбувся меморіальний захід, участь в якому взяли представники Гвардійської сільської ради, Хмельницької обласної єврейської общини, Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт», Римо-католицької парафії св.Войцеха, працівники закладів освіти та культури, жителі села.
18 Лютого, 2019 р., 09:19
    В закладах освіти та культури Гвардійської ОТГ, відбулись заходи з вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
28 Січня, 2019 р., 08:52
   Продемонструвати свої творчі таланти в рамках зонального огляду – конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва мали змогу учні навчальних закладів Гвардійської ОТГ.
23 Січня, 2019 р., 13:44
А наша єдність нездоланна, Бо в нас тече козацька кров. За скільки літ нас не здолали, А отже ще простоїмо. Яка ж вдалась сьогодні днина! Так й хочеться співать пісень! Моя соборна Україна Знов зустрічає новий день.
28 Грудня, 2018 р., 09:29
26 Листопада, 2018 р., 09:41
Зворушує мелодія скорботи. В уяві 33-ій постає. Незримий відчуваю дотик Трагедії, що всі думки снує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь