Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2024 р., 08:32
    Міністерства економіки України проводить інформаційну кампанію щодо реалізації програми з надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю, яку реалізує Міністерство економіки України та Державна служба зайнятості згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 №893.     Метою програми є збільшення кількості інклюзивних робочих місць та сприяння розвитку підприємств, що беруть на роботу осіб з інвалідністю, руйнація стереотипів, пов'язаних із труднощами забезпечення робочого простору при працевлаштуванні фахівця з інвалідністю. Метою інформаційної кампанії є збільшення рівня обізнаності серед фахівців з інвалідністю та роботодавців регіону про можливості програми компенсації за облаштування робочих місць.     Матеріали доступні за посиланням (https://cutt.ly/Gw5dTzrQ)
11 Квітня, 2024 р., 14:39
Своєчасна сплата податків – обов’язок кожного!
11 Квітня, 2024 р., 12:53
  Громадська організації «Безбар’єрність», яка є виконавчим партнером зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я в межах ініціативи Олени Зеленської, розробило ряд аудіовізуальних матеріалів в межах нової тематичної хвилі комунікаційної кампанії.
11 Березня, 2024 р., 15:19
Понад 16 мільйонів гривень
01 Березня, 2024 р., 08:23
   Одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема, забезпечення соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.      Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.       Мета цього проєкту – створення зручної та якісної державної послуги з навчання керування автомобілем та з отримання посвідчення водія на право керування транспортним засобом для людей з інвалідністю із порушенням опорно-рухового апарату. Тому можливості підрозділів територіальних сервісних центрів МВС та мережі автошкіл на базі закладів вищої освіти МВС для людей з інвалідністю, які прагнуть навчатись керуванню автомобілем та отримати посвідчення водія, розширюються.    Переваги флагманського проєкту МВС: навчання та складання іспитів у інклюзивних приміщеннях; доступна інфраструктура та максимально безбар’єрний простір; навчання у змішаних інклюзивних групах або індивідуально; можливість теоретичного навчання в дистанційному форматі; індивідуальне навчання за зручним графіком та інше.         Загальна тривалість навчання – 11 тижнів. Із них 64 години – теоретичний курс, та 40 годин – практичний курс. Орієнтовна вартість навчання: 6000 гривень. Перелік вимог до майбутніх водіїв: бажають навчитися керувати автомобілем з ручним керуванням; відсутні медичні протипоказання (захворювання і вади), за наявності яких особа не може бути допущена до керування транспортними засобами категорії «В»; в наявності необхідний перелік документів. Іспит складається в сервісному центрі МВС, на транспортному засобі з ручним керуванням. Водійське посвідчення отримується в тому ж сервісному центрі МВС, де складається теоретичний іспит. Наразі такі автошколи працюють і приймають охочих в шести регіонах України, а саме: в Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській та Хмельницькій областях.
07 Лютого, 2024 р., 15:52
Про ситуацію із онкозахворюваністю на Хмельниччині у 2023 році

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь