Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Своєчасна сплата податків – обов’язок кожного!

Дата: 21.03.2024 16:14
Кількість переглядів: 50

Шановні

 платники податків Гвардійської сільської територіальної  громади - власники та користувачі земельних ділянок, часток (паїв), а також власники будинків, квартир, іншого нерухомого майна!

            Враховуючи сьогоденні виклики, які ставляться перед державою в умовах воєнного стану, нагадуємо про необхідність своєчасної сплати нарахованих органами Державної податкової служби України податкових зобов’язань та податкового боргу. Пропонуємо  виявити громадянську відповідальність перед державою та суспільством і здійснити сплату податкових зобов’язань.

         За несплату земельного податку, мінімального податкового зобов'язання, податку на нерухоме майно та орендної плати Ви, в першу чергу, несете відповідальність перед Законом, а також наносите збитки місцевому бюджету, одним із основних джерел наповнення якого є місцеві податки та збори.

             Підпунктом 69.1 ПКУ встановлено, що у випадку відсутності у платника податків можливості своєчасно виконати свій податковий обов’язок в умовах воєнного стану, він звільняється від відповідальності з обов’язковим виконанням таких обов’язків протягом трьох місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні.

            Але,  це стосується саме тих платників, які з поважних причин не можуть виконувати свої обов'язки!

            Враховуючи вищезазначене, закликаємо всіх платників податків, які зареєстровані та/або здійснюють свою діяльність на території Гвардійської сільської територіальної  громади, до своєчасної та у повному обсязі сплати всіх податкових зобов’язань.  Надходження податків та зборів забезпечить безперебійне функціонування комунальних підприємств, установ, закладів освіти, соціальної сфери, охорони здоров'я,  житлово-комунального господарства та дасть змогу вчасно здійснювати соціальні виплати населенню нашої громади, а  в разі потреби  здійснювати надання субвенції  підрозділам ЗСУ.

Дякуємо за Вашу відповідальність та розуміння!

                          Зберігайте квитанції про сплату податків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь