Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Родині ми складаєио шану нині!

Дата: 30.05.2016 15:43
Кількість переглядів: 1402

Фото без описуФото без опису

 

  

   Фото без опису

Фото без опису

    

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

 

   Родині ми складаємо шану нині!Фото без опису

 

        Хоча пройшло уже більше 15 днів від святкування Дня сім’ї та лише гарні враження залишилися від проведення масових заходів у школах, дитячих садочках, бібліотеках та Будинках культури сіл Гвардійської територіальної громади. Бо кожен із керівників закладу знає, що саме шана та повага до родини є основними приорітетом виховання. А для керівників нашої громади, на даний час, є основне завдання – об’єднати усіх жителів в одну велику родину, де будуть панувати взаєморозуміння та повага.

         Саме 22 травня на стадіоні у Гвардійську було організовано і проведено свято родини та відпочинок для жителів усієї громади, адже до стадіону були привезені сім’ї з інших сіл. Неперевершені враження для дітвори: розваги та атракціони. Усі присутні активно вболівали за футбольну команду нашого села, яка провела товаристську зустріч із командою села Лісові Гринівці, вигравши із рахунком 6:0. Захоплюючим для усіх було проведення спортивного свята «Тато, мама, я – дружна сім’я», у якому брали участь вісім родин із різних сіл нашої громади. Вони показали не тільки свою вправність і швидкість, а й майстерність у представлені своїх родин, співочих конкурсах.

          На святі пролунали щирі слова-вітання від сільського голови Нетреби Тетяни Вікторівни. Завдяки її ініціативності та наполегливості, підтримки усієї громади було проведено це гарне свято, а родини, учасники змагань отримали цінні подарунки. Життям нашої громади завжди цікавиться і народний депутат Сергій Петрович Лабазюк. Саме його помічник Віктор Олексанрович Тащук привітав усіх учасників учасників свята, а від благодійного фонду «Ми поруч» сім’ям вручив грошову винагороду. Не стали осторонь підготовки до свята наші спонсори: керуючий відділком ПП «Аграрна компанія 2004» Басистюк Віктор Тимофійович, директор фермерського господарства «Пролісок» Тіней Віктор Анатолійович, приватний підприємець Надопта Анатолій Миколайович. Саме вони внесли частку своєї допомоги в облаштувані стадіону, у розвиток спорту у селі. Гарний настрій протягом усього свята дарували присутнім танцювальні колективи із Гвардійського НВК та Райковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці дитячого садочка «Теремок», учасники художньої самодіяльності.

       Гарно відпочили усі – дорослі і діти. А на кінець свята ведучі подякували усім за підготовку і проведення саята, побажали усім щастя і здоров’я, миру і спокою у родинах.

 

 

 

 

                                          Кондратенко Л. В. – депутат Гвардійської

                                         сільської ради.        

 

 

Родині ми складаєио шану нині!(завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь