Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Молодь - майбутнє Гвардійської громади!!!

Дата: 18.06.2018 11:00
Кількість переглядів: 1172

Молодь - майбутнє Гвардійської громади!!!

   Недарма саме в червні, коли сонце знаходиться в найвищій точці зеніту, коли найдовші дні й найзоряніші ночі, в Україні відзначається День молоді. Й справді, ця пора року найпрекрасніша, як і сама юність і молодість. День молоді це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. 

   Цього року в Будинку культури села Гвардійське, зібрались всі охочі на святкування  Дня молоді, приємно  було бачити серед них людей різного віку, не тільки молодь.

   Молодь та всіх присутніх зі святом привітала голова Гвардійської сільської ради Тетяна Нетреба, у своїй промові сільський  голова зауважила  «… я ствердно впевнена, що  активна життєва позиція нашої молоді, це запорука процвітання та розвитку Гвардійської ОТГ та України загалом». З вітальним словом до жителів громади звернулась голова Хмельницької РДА Леся Коменда, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Віктор Тащук, на святі  також були присутні, керуючий Гвардійським відділком компанії «VITAGRO» Віктор Басистюк, депутат Хмельницької районної ради Олег Реп’яхов, регіональний директор агрофірми «Хлібороб» ТОВ «Волочиськ – агро» Ніна Словіцька,
   Чудова та весела концертна програма була представлена вокальними колективами Гвардійського, Немичинецького, та Жучковецького будинків культури, свої пісенні та хореографічні таланти демонстрували присутнім учні Гвардійського НВК, Райковецької ЗОШ, наймолодші мешканці нашої громади з Гвардійського ДНЗ «Теремок» та Райковецького ДНЗ «Пролісок», також представили свої концертні номери. Неабияке захоплення викликали гості нашої громади  ансамбль «Водограй», який завітав з міста Вінниці, їхні запальні та жартівливі пісні не залишили байдужим нікого. Родзинкою свята став розіграш лотереї, серед численних призових лотів головним виграшем став символ заможності українського села – порося, яке сьогодні знайшло собі нового господаря.

   До речі, водночас своє професійне свято відзначали  представники медичної галузі, з цієї нагоди голова Гвардійської  ОТГ Тетяна Нетреба та голова Хмельницької РДА Леся Коменда, подякували представникам такої важливої професії, за наполегливість, професіоналізм та самовіддану працю.

   На святі кожен знайшов собі розвагу: завдячуючи Благодійному фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», діти ласували смачним морозивом. Охочим пострибати на батутах також було чим зайнятись. Дорослі мали змогу коштувати смачнющий куліш та численні смаколики які приготували вмілі руки господинь нашої громади.

   Весело та гамірливо було увесь день. Ніхто не пошкодував що завітав на  свято молоді Гвардійської ОТГ, адже наша молодь така, що вміє гарно працювати та весело відпочивати!!!

    Знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Завжди залишайтеся молодими!!!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь