Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Свято батька в Гвардійській ОТГ!!!

Дата: 14.09.2018 14:08
Кількість переглядів: 969

   Батьки – це найдорожчі на землі люди для кожного з нас. Завдяки їм ми з’являємося, отримуємо путівку в життя і весь час потребуємо підтримки.

   Гармонійний розвиток дитини можливо лише за участі у вихованні обох батьків. Для більшості з нас батько - це опора у всіх життєвих справах та від його участі залежать наші успіхи. Роль батька в виховання дітей має величезне значення і в жодному разі не повинна обмежуватися матеріальним забезпеченням.

   У багатьох країнах світу третя неділя червня вважається Днем батька. Вперше про таке свято заговорили в Сполучених Штатах Америки. У 1909 році під час церковної служби з приводу Дня матері одна жінка — Сонора Смарт — подумала про те, що після передчасної смерті її  матері п'ятьох дітей, які були в сім'ї, виховував сам батько.
   Сонора дуже хотіла висловити своєму батькові подяку за те, що він зробив для неї. Вона цінувала всі його жертви заради дітей і вважала свого батька Вільяма Джексона Смарта зразком справжнього чоловіка. Саме тому вона звернулася до місцевої влади, запропонувавши заснувати нове свято — День батька. Поступово його почали відзначати в інших штатах і країнах.

   Всенародний День Батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя 18-го вересня 2009-го року. Було оголошено, що кожну третю неділю першого осіннього місяця (вересня) стає датою, коли українське суспільство виказує своє особливе шанування цим загальнолюдським сімейним і моральним  цінностям.

   Чудове,  гамірливе та по родинному затишне свято « Тепло татусевих долонь» відбулось в Немичинецькій ЗОШ Гвардійської ОТГ. Завдячуючи цікавим конкурсам та солодким подарункам для учасників святкового дійства, весело було усім і дітлахам і їхнім татусям. Ми щиро дякуємо, заступнику директора Хмельницької ЦРБ Наталі Терпляк та методисту Юлії Шевчук, за чудово проведений час.

   Тож вітаємо всіх татусів з цим чудовим святом. Це свято - гарна нагода показати найріднішої людини всю свою ніжність і турботу. Скільки б приводів для цього не було, використовуйте їх. І навіть без приводу даруєте батькам любов і увагу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь