Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День молоді у Гвардійській ОТГ

Дата: 19.06.2019 09:25
Кількість переглядів: 957

Молодь,  запорука успіху Гвардійської громади !!!

   Щороку доброю традицією в Гвардійській ОТГ є відзначення в  червні Дня молоді. Цей день символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її, як особистості. Тож і цього року 16 червня на площі в центрі села Гвардійське, відбувся святковий захід присвячений молодому поколінню, на яке завітало чимало жителів та гостей нашої громади.
   Молодь та всіх присутніх з святом привітали голова Гвардійської сільської ради Тетяна Нетреба, та народний депутат України Сергій Лабазюк. 
  Чудова та весела концертна програма була представлена вокальними колективами Гвардійського та Немичинецького  будинків культури, свої пісенні та хореографічні таланти демонстрували присутнім учні Гвардійського НВК та Райковецької ЗОШ. Неабияке захоплення викликали гості нашої громади, переможці та лауреати всеукраїнських пісенних конкурсів «Пісня буде поміж нас», «Пісенна феєрія» кавер гурт « LUXON»,який завітав з міста Рівне.

   Родзинкою свята став розіграш лотереї, з порожніми руками до дому ніхто не пішов. До речі, водночас своє професійне свято відзначали представники медичної галузі, з цієї нагоди голова Гвардійської ОТГ Тетяна Нетреба та народний депутат України Сергій Лабазюк, подякували представникам такої важливої професії, за наполегливість, професіоналізм та самовіддану працю.
   На святі кожен знайшов собі розвагу: завдячуючи Благодійному фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», всі бажаючі могли скоштувати смачних сосисок. Охочим пострибати на батутах також було чим зайнятись. Дорослі мали змогу коштувати смачнющий куліш та численні смаколики які приготували вмілі руки господинь нашої громади.

   Ми звертаємось до жителів та гостей нашої громади, навіть якщо ти не «влазиш» у рамки 14-35, не носиш порваних джинсів і не студіюєш у вузі – молодість відкрита для тебе, бо це не просто паспортний вік – це особливе ставлення до навколишнього світу, безтурботне, захопливе, сміливе. Ти завжди можеш залишатися молодим, якщо: не застрягаєш у минулому, не бурчиш, як стара сова, не боїшся змінюватись і дивишся на світ широко відкритими очима!!!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь