Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошеня про конкурс

Дата: 29.12.2020 17:08
Кількість переглядів: 808

ГВАРДІЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

оголошує конкурс на заміщення вакантних посади:

начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму, спеціаліст І  категорії (відділу освіти), начальник відділу соціального захисту

 

До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра та досвід роботи, знають основні принципи роботи на комп’ютері з відповідним програмним забезпеченням.

      Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи: заява про участь в конкурсі, заповнену особову картку (ф.П2-ДС) з відповідними додатками, копії документів про освіту, копія паспорта громадянина України, копія військового квитка (для військовослужбовців, або військовозобов’язаних), автобіографія, копія трудової книжки(за наявності), подати декларацію за минулий рік, в спосіб передбачений Законом України «Про запобігання корупції», копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, дві фотокартки(4х6).

   Заяви на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: Хмельницька область Хмельницький район, село Гвардійське, вул. Соборна,27, Гвардійська  сільська рада, тел.62-41-35.

      За додатковою інформацією звертатись по  телефону  62-41-35.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь