Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До відома виконавців робіт із землеустрою та розробників документації із землеустрою!

Дата: 24.02.2021 16:39
Кількість переглядів: 4029

До відома виконавців робіт із землеустрою та розробників документації із землеустрою!

     Погодження Гвардійською ОТГ документацій із землеустрою та  надання дозволів на їх виготовлення буде здійснюватися лише після виконання вимог ст.198 Земельного кодексу України та наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 18.05.2010р. №376. Дане рішення прийнято для запобігання  самовільного захоплення та неправомірного визначення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що в подальшому призводить до порушення прав  громадян на землю.

     Виконання робіт із землеустрою а саме проведення кадастрової  зйомки меж земельних ділянок проводити лише в присутності представника Гвардійської ОТГ.

    Також рекомендуємо при виконанні робіт із землеустрою відповідно ст.10 Закону України «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність» та Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11.04.2013р. №255, визначення коордитат точок на місцевості здійснювати геодезичним супутниковим приймачем який пройшов відповідну щорічну повірку, при прокладанні теодолітного ходу з прив’язкою до пунктів державної геодезичної мережі, геодезичними інструментами та обладнання для вимірювання відстаней, горизонтальних та вертикальних кутів, надавати відповідні польові журнали тахеометричного знімання.

     У випадку ігнорування та подання документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності на розгляд сесії без попереднього погодження Гвардійською ОТГ, буде складено відповідний лист до кваліфікаційної комісії про позбавлення Вас сертифікату.

      Гвардійською ОТГ також було прийнято рішення про формування місцевого електронного архіву документацій із землеустрою, тому просимо Вас, перед передачею на затвердження, надсилати підписані ЕЦП електронні копії документацій (pdf) та обмінні файли (xml) на вказану електронну адресу: gvardzem@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь