Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Гвардійської сільської ради» та аналізу регуляторного впливу

Дата: 05.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 943

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Гвардійської сільської ради» та аналізу регуляторного впливу

           

         Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Гвардійська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Гвардійської сільської ради» та аналіз регуляторного впливу.

        1.Зміст проекту:

        Встановлення розмірів ставок місцевих податків і зборів із врахуванням вимог Податкового кодексу України. Аналіз регуляторного впливу проекту рішення сільської ради підготовлено на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», зі змінами (Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року №1151).

       

        2. Поштова та електронна адреса розробника проекту:

2.1. поштова адреса: 31352,Хмельницька область, Хмельницький район, село Гвардійське, вул. Соборна 27, постійна комісія з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку тел. 624135, електронна адреса:  gvardsrotg@ukr.net

2.2. поштова адреса: 31352,Хмельницька область, Хмельницький район, село Гвардійське, вул. Соборна 27, фінансовий відділ  Гвардійської сільської ради тел. 624083, електронна адреса: 

 fingvardotg@ukr.net

 

      3.Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на протязі п'яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення  на офіційному  веб-сайті Гвардійської сільської ради за адресою: https://gvardiyska-gromada.gov.ua/в розділі «Регуляторна діяльність» та на дошці оголошень в приміщенні Гвардійської сільської ради за адресою село Гвардійське, вулиця Соборна, 27.

        Зауваження та пропозиції від громадян, фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, а також їх об’єднань, приймаються фінансовим відділом Гвардійської сільської ради  протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту рішення у письмовому вигляді за адресою: 31352, Хмельницька область, Хмельницький район, с. Гвардійське, вул. Соборна 27, тел. (0382)624083, e-mail:

fingvardotg@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь