Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про конкурс

Дата: 07.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 555

ГВАРДІЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

начальника Служби у справах дітей Гвардійської сільської ради

 

       Відповідно до   статті 10  Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Гвардійська сільська рада  повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Гвардійської сільської ради.   

       Основні кваліфікаційні  вимоги до кандидата:

• громадянство України;

• вища  освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

• стаж роботи в державних органах або в органах місцевого самоврядування  – не менше двох років;

• володіння державною мовою, вільне користування  комп’ютером та основними програмними засобами;

• Системні знання в області чинного законодавства, зокрема: Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції» та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших підзаконних нормативно-правових актів, що стосуються відповідної сфери управління, а саме діяльності Служби у справах дітей.

• необхідні професійні ділові якості та знання ділової етики.

       Професійні вимоги:

Знання Конституції України; Сімейного кодексу України;  Цивільного кодексу України; Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства»; Постанов Кабінету Міністрів України: «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», «Про затвердження Положення про прийомну сім'ю», Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу, «Про затвердження Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей».

      Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого  самоврядування», «Про запобігання корупції», а також інших підзаконних нормативно-правових актів, що стосуються відповідної сфери управління, а саме діяльності Служби у справах дітей.

      Термін подання документів –  30 днів  з дня публікації оголошення на офіційному сайті сільської ради до 06.07.2021 року.

       Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи :

 

 

• Заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

• Заповнену Особову картка ( форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

• Дві фотокартки розміром 4 х 6 см

• Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;

• Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік( надається у вигляді роздрукованого примірники заповненої декларації на офіційному сайті НАЗК);

• Письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статі 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

• Копію паспорта громадянина України;

• Копію військового квітка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

• Копію документа про загальну середню освіту (з додатком), для засвідчення та підтвердження факту вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни) , або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (ст. 10 Закону України « Про забезпечення функціонування української мови як державної»).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, тощо).

Для довідок та подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади звертатися в Гвардійській сільської ради, за адресою: 31352, село Гвардійське вул. Соборна, буд. 27 Хмельницький район Хмельницька область, телефон 624135.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь