Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Чергова зустріч-нарада з керівництвом сільської ради

Дата: 20.08.2021 12:09
Кількість переглядів: 3095

Фото без опису Фото без опису

   З ініціативи    заступника начальника Хмельницької ДПІ Івана Чмелюка, у Гвардійській сільській раді 19.08.2021р відбулась чергова зустріч-нарада з сільським головою Гвардійської сільської ради Іваном Возборським, начальником фінансового відділу сільської ради Людмилою Плоцідим, представниками громади.

   Увага податківців була спрямована    на діях  фахівців територіальної громади щодо своєчасного  наповнення  бюджету громади. Цього можна досягти при посиленні співпраці між фахівцями територіальної громади та фахівцями податкової служби.

   В черговий раз в  ході зустрічі податківці звернули увагу присутніх, що на сьогодні в умовах можливого загострення пандемії, громадяни мають можливість подати податкову звітність не відвідуючи податкову інспекцію, а скориставшись електронним сервісом ДПС – Е-кабінетом платника, «InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot, у соціальній мережі Фейсбук:  Державка податкова службаУкраїни   https://www.facebook.com/TaxUkraine.

   В   умовах децентралізації значно зросла роль і відповідальність органів місцевого самоврядування за надходження коштів до місцевих бюджетів. Тому, такі зустрічі з податківцями є дієвими і очікуваними. Бо це є одним із важливих та дієвих напрямів наповнення місцевої скарбниці.

Насамперед, податківцями  проведено роз'яснення щодо застосування норм Закону України від 15 червня 2021 року №1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового(спеціального) добровільного  декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

   Гарячі питання  цієї зустрічі зосереджували увагу на критеріях щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету та на питаннях  інвентаризації земель, зменшення  податкового боргу,  новації в застосуванні податкового законодавства  платниками податків.

 

            Вдячність податківцям! До наступної зустрічі!

Вітаємо усіх з Днем Незалежності України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь