Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Гвардійська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Гвардійського навчально-виховного комплексу

Дата: 28.09.2021 13:12
Кількість переглядів: 518

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

  Гвардійська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Гвардійського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» Гвардійської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

   Гвардійський навчально-виховного комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» Гвардійської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області знаходиться за адресою: 31352 Хмельницькаобласть,Хмельницький район, с. Гвардійське, вул. Соборна, 37.    

    Посаду керівника закладу освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

   Умови оплати праці:посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом відповідно до норм чинного законодавства України.
     
Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

  • заяву про участь уконкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільнійформі;

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні  та /або моральні якості.            Документи для участі у конкурсі приймаються з 28 вересня 2021 року по 27 жовтня 2021 року до 17.00 год за адресою:Хмельницька область, Хмельницький район, с. Гвардійське, вул.. Соборна, буд. 27.

      Контактна особа, яка надає додаткову інформацію про конкурс Атаманчук О.І., начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Гвардійської сільської ради телефон: 0686278675, електронна пошта: osvgvard@ukr.net .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь