Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До відома населення

Дата: 04.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 346

   У Хмельницькому районі здійснюється реалізація проекту регіонального розвитку "Продукція з сільського двору до міської оселі: система доставки сільськогосподарської продукції у межах Хмельницького регіону", згідно з бюджетною програмою "Підтримка регіональної політики України".

  Проводиться робота щодо реалізації програм державної та обласної фінансової підтримки агропромислового комплексу. Зокрема, для розвитку тваринництва у 2021 році за утримання кіз та овець суб'єкти господарювати отримали 10,033 тис. грн дотації з державного бюджету. Передбачається дотація за приріст поголів'я корів; на часткове відшкодування вартості закуплених племінних тварин, бджіл, сперми та ембріонів; спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї для фізичних та юридичних осіб; фермерським господарствам за утримання корів усіх напрямів продуктивності; на часткове відшкодування вартості будівництва/реконструкції об'єктів (тваринницьких ферм та комплексів); часткову компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва; відшкодування відсотків за користування кредитами.

   З обласного бюджету передбачено 4,3 млн грн на часткову компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор). Станом на 13 серпня 2021 року комісією з питань надання часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (далі - Комісія) погоджено 115 пакетів документів фізичних осіб, поданих на часткове відшкодування вартості закуплених доїльних апаратів та 4 пакети документів сімейних фермерських господарств, поданих на часткове відшкодування вартості закупленої сільськогосподарської техніки та обладнання. Із 13 серпня по 11 жовтня 2021 року включно секретарем Комісії прийнято 57 пакетів документів від фізичних осіб на часткове відшкодування вартості закуплених доїльних апаратів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь