Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч

Дата: 04.05.2022 13:48
Кількість переглядів: 1080

     Фото без опису

02.05.2022 року в приміщенні Хмельницької ДПІ проведено робочу зустріч за участі представників Гвардійської територіальної громади (начальника фінансового відділу Гвардійської сільської ради Людмили Плоцідим) та посадових осіб Хмельницької ДПІ:  начальника  Хмельницької ДПІ  Анатолія Щепанського та заступника начальника  Хмельницької ДПІ  Івана Чмелюка. На даній зустрічі обговорювались питання щодо особливостей та необхідності сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та розвитку регіональної економіки.

      Зокрема, податківці зосередили увагу стосовно проведення кампанії декларування громадянами доходів отриманих у 2021 році, популяризації процесу оподаткування доходів одноосібників, пайовиків, які обробляють понад 2 гектари земельних угідь в рамках операції «Урожай», потенційних декларантів (самозайнятих осіб) у ході проведення кампанії декларування доходів та майнового стану.

    З метою збільшення надходжень до бюджету Гвардійської сільської ради, обговорено ряд питань щодо сплати податків, а саме : погашення податкового боргу, пошуку резервів наповнення дохідної частини бюджету, легалізації заробітної плати, подання звітності в електронному вигляді.

      Також проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Надано відповіді на запитання щодо змін в податковому законодавстві, які відбулися у цьому році з врахуванням умов воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь