Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 07.06.2022 09:29
Кількість переглядів: 318

     Шановні жителі Гвардійської громади! В умовах тривалої збройної aгpeciï російської федерації проти України надзвичайно важливим є питання ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та залучення по зазначених заходів осіб, які не беруть участь у виконанні завдань із оборони та захисту державних кордонів (в тому чиcлi підрозділів з територіальної оборони, добровільних формувань територіальних громад), забезпечення громадської безпеки, забезпеченні функціонування об’єктів критичної інфраструктури, соціального та медичного забезпечення

   Враховуючи надзвичайно високу громадянську позицію та активність більшості населення держави та області, актуальним є питання формування резерву сил та створення на місцевому рівні добровільних формувань цивільного захисту для виконання допоміжних робіт як із запобігання a6o ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, так i надання допомоги населенню, облаштування та приведення в готовність споруд для укриття населення та ін.

      Враховуюче зазначене, усі бажаючі можуть подати заяву для включення їх у склад добровільного формування цивільного захисту Гвардійської сільської ради за адресою с.Гвардійське, вул. Соборна, 46 (приміщення сільської ради). За детальною інформацією звертатися за телефоном 0979570896.

       Тільки разом ми відбудуємо нашу Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь