Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

На чверть менше нових випадків: ситуація із COVID-19 у Хмельницькій області за тиждень

Дата: 14.10.2022 09:04
Кількість переглядів: 225

    За тиждень з 3 до 9 жовтня в Україні зафіксовано на 15 % менше нових хворих на COVID-19. У Хмельницькій області кількість нових випадків зменшилась на чверть, у порівнянні з попереднім тижнем. Відтак, за тиждень з 3 до 9 жовтня на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 1990 осіб, що на 628 менше, ніж тижнем раніше. Захворіли 218 дітейа 70 менше). До закладів охорони здоров`я Хмельницької області із COVID-19 минулого тижня госпіталізували на півсотні менше громадян, ніж тижнем раніше – 227 проти 278. Одужали 2409 осіб.

    У порівнянні з попереднім тижнем, більш як вдвічі зменшилась і кількість летальних випадків, спричинених ускладненнями через COVID-19 – з 19 до 8.

   Що ж до ситуації у Розсошанській, Гвардійській, Чорноострівській та Лісовогринівецькій територіальних громадах Хмельницького району, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 50 осіб. Госпіталізації потребували 7 громадян, а одужали — 71.

         Попри покращення ситуації із захворюваністю на COVID-19, головний державний санітарний лікар області Микола Габрикевич рекомендує не нехтувати правилами особистої безпеки й дотримуватись протиепідемічних заходів: соціальної дистанції, одягати маски у місцях масового перебування людей та громадському транспорті, регулярно мити руки та використовувати антисептичні засоби. Якщо ви – здорові та перебуваєте в безпеці, за першої ж нагоди варто вакцинуватися від коронавірусної хвороби. Адже щеплення є найбільш дієвим захистом від COVID-19. Саме у такий спосіб можна уникнути важкого перебігу хвороби та летальних наслідків. Зверніться до сімейного лікаря та вакцинуйтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь