Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Забезпечення велосипедами

Дата: 16.10.2023 14:33
Кількість переглядів: 106

З метою покращення якості та ефективності надання соціальних послуг мешканцям громади, а також на прохання соціальних робітників які обслуговують  с. Олешківці, с. Жучківці, с. Гелетинці, с. Чабани, с. Данюки, с. Хоминці, Гвардійською сільською радою було виділено 29000 тис. грн. для придбання велосипедів, оскільки між цими населеними пунктами є складнощі в доїзді. Соціальні робітники центру мають чимало одиноких і хворих людей похилого віку та за день проходять не один кілометр, приносять замовлення підопічних: продукти харчування, ліки, продовольчі товари. Крім цього, їм ще необхідно зробити чимало хатніх справ  вдома у них: прибрати, виконати іншу хатню роботу, допомогти у приготуванні їжі тощо.

  Зважаючи на об’єми роботи, відстань між населеними пунктами та для покращення якості та швидкості надання соціальних послуг, було прийнято рішення щодо придбання двох велосипедів марки Dorozhnik LUX  та один велосипед марки Discovery CANYON.

    Транспорт, який було придбано для соціальних робітників, стане у нагоді під час виконання функціональних обов’язків із надання соціальної допомоги людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах. Адже у такий напружений час думати й дбати одне про одного дуже важливо, а кожному із жителів необхідно відчувати турботу та підтримку.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь