Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Вам повістка! Що робити?

Дата: 02.01.2024 11:16
Кількість переглядів: 135

      В Гвардійській громаді чоловікам віком від 27 до 55 років та тимчасово переміщеним особам видаються повістки для уточнення військово-облікових даних в Хмельницькому РТЦК та СП.

  • Це повістка НЕ НА МОБІЛІЗАЦІЮ. Наразі проводиться звірка для уточнення мобілізаційного ресурсу громади. План з мобілізації, який покладається на громаду формується у відсотках згідно з даними РТЦК та СП з урахуванням тих, хто виїхав, за межі громади, хто заброньований, чоловіків з інвалідністю, які не оформили відстрочку згідно з законодавством, та інших, хто має законні підстави для відстрочки, або навіть зняття з обліку. 
  • Якщо ви є людина з інвалідністю, чи маєте інші підстави, і ви не повідомили про це офіційно РТЦК та СП, згідно наявній інформації, ви підпадаєте під мобілізацію. Для оформлення відстрочки вам необхідно звернутись до РТЦК та СП і отримати документ про відстрочку для себе, це актуалізує інформацію і зменшить мобілізаційне навантаження для громади.

Що буде в разі відмови від отримання повістки?

У цьому випадку відповідальні особи складають акт про відмову, передають до РТЦК та СП, які роблять подання на розшук до національної поліції. Теж саме відбудеться і в випадку неявки у РТЦК та СП після отримання повістки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь