Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2024 р., 13:02
    З метою інформування широкого кола громадськості щодо державних механізмів фінансової підтримки роботодавців, які реалізуються Державною службою зайнятості розміщуємо пресреліз та інфографіку за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1825fsG5VXfO2TaFeeVo9YPSILbLyCVzv
23 Травня, 2024 р., 11:18
Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (для суб’єктів звернення)
15 Травня, 2024 р., 10:59
З 13 до 17 травня — Європейський тиждень громадського здоров’я
09 Травня, 2024 р., 11:18
    😊Малозабезпечені сім'ї, зокрема ті, які зареєстровані як ВПО та мають дітей, що належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування), дитина з багатодітної сім'ї віком 7-18 років, зможуть отримувати кошти для оздоровлення та відпочинку дітей. 
08 Травня, 2024 р., 16:35
     Посольство України в Йорданському Хашимітському Королівстві (далі – Посольство) у співпраці з українськими розробниками платформи atexpo.online у період з 15 липня по 15 жовтня 2024 року безкоштовно організовують проведення віртуальної виставки «Ukraine Online Expo in Jordan 2024» (https://atexpo.online/64/UkraineOnlineExpoinJordan/) для представлення експортного потенціалу українських компаній, зацікавлених у виході на ринок Йорданії.      У рамках заходу кожен експонент у своєму «кабінеті стендів» на платформі зможе оформити дизайн стенду, опублікувати презентації, відео, спілкуватися та обмінюватися контактною інформацією з відвідувачами (відео-презентація функціоналу платформи: https://youtu.be/rbu_QoKK-jM). Експоненти публікуватимуть свій стенд безкоштовно за допомогою промо-кодів, які будуть надсилатися Посольством (кількість безкоштовних промо-кодів наразі обмежена та становить 157 од.).         Віртуальні стенди мають бути оформлені англійською мовою (презентації чи відео можуть бути додані арабською). Також українські компанії мають визначити відповідальну особу, яка має регулярно переглядати кабінет стенду та захід на предмет нових відвідувачів і запитів.       Для того, щоб отримати можливість створити виставковий стенд: 1. Українська компанія за допомогою платформи NAZOVNI (https://nazovni.online/) надсилає заявку на сприяння експорту до Йорданії з коментарем про бажання взяти участь у віртуальній виставці «Ukraine Online Expo in Jordan 2024». 2. Після перевірки компанії командою NAZOVNI відповідна заявка з’являється у кабінеті дипломата Посольства України в Йорданії у NAZOVNI.
02 Травня, 2024 р., 13:43
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.
26 Квітня, 2024 р., 08:32
    Міністерства економіки України проводить інформаційну кампанію щодо реалізації програми з надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю, яку реалізує Міністерство економіки України та Державна служба зайнятості згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 №893.     Метою програми є збільшення кількості інклюзивних робочих місць та сприяння розвитку підприємств, що беруть на роботу осіб з інвалідністю, руйнація стереотипів, пов'язаних із труднощами забезпечення робочого простору при працевлаштуванні фахівця з інвалідністю. Метою інформаційної кампанії є збільшення рівня обізнаності серед фахівців з інвалідністю та роботодавців регіону про можливості програми компенсації за облаштування робочих місць.     Матеріали доступні за посиланням (https://cutt.ly/Gw5dTzrQ)
11 Квітня, 2024 р., 14:39
Своєчасна сплата податків – обов’язок кожного!
11 Квітня, 2024 р., 12:53
  Громадська організації «Безбар’єрність», яка є виконавчим партнером зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я в межах ініціативи Олени Зеленської, розробило ряд аудіовізуальних матеріалів в межах нової тематичної хвилі комунікаційної кампанії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь