Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Вересня, 2023 р., 10:58
Напередодні, 12 вересня 2023 року, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець в онлайн-форматі провів, організовану Асоціацією міст України, зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.
31 Серпня, 2023 р., 19:46
Відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України під головуванням Андрія Єрмака
17 Серпня, 2023 р., 13:59
Судитимуть членів організованої групи за «продаж» колекційних монет та неіснуючих товарів в інтернеті Встановлено, що фігуранти влаштовували онлайн-торги з продажу сувенірних, колекційних та антикварних монет, яких не мали в наявності. Переможців переконували зробити передплату на підконтрольні банківські рахунки. Отримавши гроші, зловмисники «зникали». Аналогічним чином привласнювалися кошти громадян під виглядом продажу неіснуючих товарів у соціальних мережах. Встановлено 17 злочинних епізодів вчинених фігурантами. Загальна сума завданих збитків становить понад 330 тисяч гривень Зловмисникам оголосили про підозру за ч. 2, 3, 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. ⚖️Правоохоронці завершили досудове розслідування, обвинувальний акт скеровано до суду. 🔗Учасники організованої злочинної групи постануть перед судом за продаж неіснуючих товарів в Інтернеті ❗️Нагадуємо про безпечні онлайн-покупки: купуйте на перевірених платформах, у надійних продавців й обирайте післяплату.
16 Серпня, 2023 р., 16:56
Про застосування  РРО при торгівлі в інтернеті

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь