Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Вересня, 2021 р., 16:23
   До 1 липня громадяни, які проживають на території Гвардійської громади мали отримати від податкової повідомлення-рішення про сплату майнових зборів. Поміж них – земельний податок  та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Довкола останнього – чи не найбільше непорозумінь. Адже дехто ніяк не звикне, що відповідно до внесених у 2013 році змін до Податкового кодексу, наші “понаднормові” квадратні метри оподатковуються. А органи контролю й досі не мають повної бази об’єктів оподаткування та їх власників. Державний реєстр речових прав на нерухоме майно запрацював 2011 року, і частину об’єктів нерухомості до нього й досі не внесено. Додаткові проблеми – у випадках, коли одна й та ж фізична особа володіє нерухомістю у різних населених пунктах. Тому повідомлення про необхідність сплати цього державного збору, як і у попередні роки, отримали не всі громадяни, яких стосується відповідна законодавча норма.
29 Липня, 2021 р., 10:55
30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі  людьми
05 Липня, 2021 р., 14:50
    У Гвардійській сільській раді 30.06.2021р., з ініціативи   начальника Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Анатолія Щепанського та заступника начальника Хмельницької ДПІ Івана Чмелюка, відбулась чергова зустріч-нарада з керівництвом сільської ради -  сільським головою Іваном Возборським, начальником фінансового відділу сільської ради Людмилою Плоцідим, представниками бізнесу та жителями громади.
05 Липня, 2021 р., 08:55
   Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою про школу залишиться випускний бал. 
02 Липня, 2021 р., 00:06
   Сільський голова Іван Возборський привітав випускників Райковецької ЗОШ з отриманням свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти!!!
28 Червня, 2021 р., 16:13
Шановні жителі громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь