Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2020 р., 09:01
   Відповідно до протоколу засідання комісії ТЕБ та НС Гвардійської сільської ради від 17 березня 2020 року з метою запобігання поширенню на території Гвардійської сільської ради короновірусу COVID-19 з 17 березня 2020 року до особливого розпорядження сільського голови та скасування карантинних обмежувальних заходів, керівникам закладів, підприємств та організацій незалежно від форм власності та підпорядкування тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування, а також закладів громадського харчування, ресторанів, готелів, барів, кафе, усіх магазинів, крім продуктових та аптек, роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень які знаходяться на території Гвардійської сільської ради (територіальної громади). Робота вказаних об’єктів здійснюється за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.
25 Лютого, 2020 р., 08:16
   На базі Гвардійського НВК, відбувся огляд – конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно - ужиткового мистецтва та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Гвардійської ОТГ.
10 Лютого, 2020 р., 08:23
                                                              Творімо добро, і світ стане кращим !!!    Ювенальна поліція Хмельниччини започаткувала безстрокову благодійну акцію «Бандеролька дружби», до якої долучились учні та їх батьки, вчителі, закладів освіти Гвардійської ОТГ. Бандерольки з дитячим одягом, іграшками, канцелярією та іншими приємними чи корисними дрібничками потраплять до рук діток, яким вони справді потрібні: у притулки та дитячі будинки, багатодітні сім’ї або сім’ї, що з тих чи інших причин опинилися у скрутному становищі. Ми щиро дякуємо всім хто долучився до акції, нехай частинка нашої доброти зігріє чиюсь маленьку душу!!!
31 Січня, 2020 р., 09:59
   30 січня 2020 року в 14.00 годин в сесійній залі Гвардійської сільської ради відбулася 48 чергова сесія 7 скликання під головуванням сільського голови Нетреби Т.В.. На сесії, крім депутатів були присутні директори навчально-виховних закладів, завідуючі дошкільно-навчальних закладів, головний бухгалтер сільської ради, начальник фінансового відділу, старости населених пунктів, дільничний офіцер поліції та заступник начальника Хмельницького відділу поліції, завідуюча сектору освіти. На засіданні було заслухано звіт сільського голови за проведену роботу за 2019 рік; звіт начальника фінансового відділу; звіт начальника сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму; звіт голови постійної комісії з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та звіт голови постійної комісії по земельних питаннях; та інші питання по яких прийнято відповідні рішення.
30 Січня, 2020 р., 13:19
На Аскольдовій могилі Поховали їх – Тридцять мучнів українців. Славних, молодих…
28 Січня, 2020 р., 09:40
   22 січня 2020 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ: ІСТОРИКО-ПОЛІТОЛОГІЧНІ ДИСКУСІЇ” (до 80-річчя з дня смерті активної учасниці руху за українізацію освіти, авторки «Українського букваря», членкині Української Центральної Ради Софії Русової (18.02.1856 р. - 05.02.1940 р.). Участь у конференції взяла здобувачка освіти 11 Б класу Гвардійського НВК  Яна Кулеша, педагогічний керівник вчитель історії Олександр Атаманчук.
23 Січня, 2020 р., 10:55
   День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.    В закладах освіти та культури Гвардійської ОТГ, відбулись урочистості з нагоди Дня Соборності України!!!
04 Грудня, 2019 р., 10:16
   В рамках проведення всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на території Гвардійської сільської ради здійснено ряд заходів:    - Відбулося засідання мобільної бригади соціально-психологічної допомоги у випадках домашнього насильства та насильства за ознакою статі;    - Проведення просвітницьких заходів, круглих столів та тренінгів на тему насильства, торгівлі людьми та боротьби зі СНІДом на рівні місцевих ЗНЗ із залученням психологічної служби Гвардійської сільської ради;    - Челенджі, щодо малюнків та творчих проектів на тему попередження насильства серед місцевої молоді;    - Урочистості до Дня людей з обмеженими можливостями;    - Консультації на вищезазначену тему із представниками сім’ї, де виявлено факти домашнього насильства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь