Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Лютого, 2021 р., 14:48
   26 лютого 2021 року в приміщенні Гвардійської сільської ради відбулася зустріч підприємців громади та працівників сільської ради з працівниками ГУДПС у Хмельницькій області Анатолієм Щипанським та Іваном Чмелюком.
24 Лютого, 2021 р., 16:39
До відома виконавців робіт із землеустрою та розробників документації із землеустрою!
06 Січня, 2021 р., 14:43
   Привітати сільського голову та працівників сільської ради з Новим роком та Різдвом Христовим завітали колядники з Гвардійського НВК та Райковецької ЗОШ...!!!
20 Жовтня, 2020 р., 15:55
   Сьогодні 20 жовтня 2020 року в приміщенні сільської ради відбулось засідання чергової 56 сесії Гвардійської сільської ради 7 скликання. На засіданні були розглянуті питання про внесення змін до бюджету Гвардійської сільської ради; про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування; надання та затвердження технічних документацій із землеустрою. По вищеперелічених питаннях прийнято відповідні рішення.
29 Вересня, 2020 р., 15:31
 Сьогодні 29 вересня 2020 року в приміщенні сільської ради відбулось засідання чергової 55 сесії Гвардійської сільської ради 7 скликання. На засіданні були розглянуті питання про внесення змін до бюджету Гвардійської сільської ради; про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування, учасникам АТО; надання та затвердження технічних документацій із землеустрою. По вищеперелічених питаннях прийнято відповідні рішення.
27 Серпня, 2020 р., 16:47
   Сьогодні 27 серпня 2020 року в приміщенні сільської ради відбулось засідання чергової 54 сесії Гвардійської сільської ради 7 скликання. На засіданні були розглянуті питання про внесення змін до бюджету Гвардійської сільської ради; про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування, учасникам АТО; надання та затвердження технічних документацій із землеустрою. По вищеперелічених питаннях прийнято відповідні рішення.
25 Серпня, 2020 р., 08:25
   З того часу, як над Ураїною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.
15 Липня, 2020 р., 16:55
Сьогодні 15 липня 2020 року в приміщенні сільської ради відбулось засідання чергової 53 сесії Гвардійської сільської ради 7 скликання. На засіданні були розглянуті питання про внесення змін до бюджету Гвардійської сільської ради; про підписання угоди про передачу коштів з обласного бюджету до бюджету Гвардійської сільської ради на забезпеченя якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська шеола"; про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування, учасникам АТО; надання та затвердження технічних документацій із землеустрою. По вищеперелічених питаннях прийнято відповідні рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь