Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Травня, 2019 р., 11:19
Оберіг-сорочку вишила для сина.  Візерунком стали квіти України:  маки та волошки, мальви біля хати.  Долю для дитини вишивала мати. День вишиванки у Гвардійській ОТГ.
17 Травня, 2019 р., 09:21
   Учні Гвардійського НВК Яна Кулеша, Наталія Цімар, та вчителі Олександр Атаманчук, Олег Письменний взяли участь в XVI Всеукраїнській студенській та учнівській науково-практичній конференції "Україна в сучасному геополітичному просторі: погляд молоді", що відбулась на базі Хмельницького інституту МАУП.
10 Травня, 2019 р., 10:14
   В Гвардійській ОТГ відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, за участі керівництва громади, ветеранів війни та праці, учнівської молоді, жителів громади.
06 Травня, 2019 р., 14:04
   Одне з надважливих завдань у навчально-виховному процесі Гвардійського НВК, посідає виховання свідомого громадянина України та формування правової культури особистості. З метою правової просвіти відбулась зустріч старшокласників з виконавчим директором ГО "Подільська правова ліга" Анастасією Площинською, було обговорено ключові аспекти прав людини,  булінгу, про те, як діяти (згідно закону) в тих чи інших життєвих ситуаціях. Пані Анастасія навела приклади з власного професійного досвіду та дала відповіді на запитання старшокласників. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з ГО "Подільська правова ліга".
19 Квітня, 2019 р., 09:36
   В Міжнародний день пам’яток і визначних місць відбувся обласний турнір юних краєзнавців, за ініціативи обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. В турнірі участь взяли юні любителі рідного краю з Гвардійського НВК.
19 Квітня, 2019 р., 09:28
   08.04.2019 в приміщені Гвардійської сільської ради відбулась робоча зустріч працівників Хмельницького управління ГУДФС у Хмельницькій області: Якубової Анни Вікторівни - головний державний ревізор- інспектор  та Трепарчука Ігора Івановича - головний державний ревізор- інспектор  ГУДФС у Хмельницькій області з громадянами Гвардійської сільської ради. 
25 Березня, 2019 р., 14:06
   На території  населених  пунктів  Гвардійської ОТГ,  знаходиться  6 братських могил та поховань радянських військовослужбовців  в яких свій вічний спокій знайшов 141 визволитель Прибузького краю. З нагоди відзначення 75-річниці визволення Хмельницького району від нацистських загарбників в Гвардійському НВК відбулися тематичні заходи.
25 Березня, 2019 р., 14:01
   Гвардійська сільська бібліотека для дітей долучилась до міжобласної акції “Березень. Читають всі!”. За пропозицією організаторів акції, читацькій аудиторії цього року запропоновано ознайомитись з сатиричною поемою-казкою Івана Франка «Лис Микита». Однак, ми внесли свої  корективи в умови акції,  і запропонували всім охочим у кого була вільна хвилинка почитати  цю відому  дорослим і дітям казку. Адже казка це світ добра, якого прагне кожен, казка це повернення в дитинство, казка це те світле та приємне яке робить нас добрішими. Даруймо один одному добро, і світ зміниться на краще !!!
25 Березня, 2019 р., 13:11
   З моменту народження людина починає вчитися ходити, говорити, пізнавати навколишній світ. Сонячний промінчик і метелик, який сів на квітку, кумедна картинка і добра пісня, весела гра і улюблена книга – перші вчителі дитини. Книга розповідає про казкових богатирів, про тварин та рослин, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга. «Книга - подорож у часі» під такою назвою, відбувся бібліотечний захід яким розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Хмельницькій області. До юних читачів Гвардійської сільської бібліотеки для дітей, завітали надзвичайно цікаві та поважні гості, завідуюча сектором освіти, молоді та спорту, культури та туризму Гвардійської ОТГ Леся Кондратенко, спеціаліст сектору Олександр Атаманчук, заступник директора Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка Оксана Лифар, добре знанні на Поділлі письменники та поети Віталій Міхалевський, Михайло Цимбалюк, Олена Ткачук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь