Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2018 р., 10:42
   Футбол, завжди був, та мабуть і буде улюбленим видом спорту в селі Гвардійське, в нашому селі, як пригадують футбольні старожили, постійно були сильні команди, наші гравці влаштовували справжні футбольні баталії, майстерності яким не було рівних в Хмельницькому районі. Не зраджує футбольним традиціям теперішній склад ФК «Гвардійськ», наші футболісти посідають вагоме місце в рейтингу району. Щоб підтримати хлопців, на гру що відбулась 13 травня, завітали поважні гості, завідуюча сектором освіти, молоді та спорту, культури та туризму Леся Кондратенко, яка передала цінні подарунки, та слова вітання від сільського голови Тетяни Нетреби, постійно цікавиться життям та матеріально підтримує ФК «Гвардійськ» керуючий Гвардійським відділком компанії «Vitagro» Віктор Басистюк. Ми пишаємось нашими футболістами, захоплюємось їхньою грою, радіємо спільним перемогам !!!
10 Травня, 2018 р., 10:51
І живуть у пам’яті народу Його вірні дочки і сини, Ті, що не вернулися з походів Грізної, великої війни. Їх життя, їх помисли високі, Котрим не судилось розцвісти, Закликають мир ясний і спокій, Як зіницю ока, берегти.
07 Травня, 2018 р., 15:35
   Шановні ветерани війни, солдатські вдови, діти війни та усі жителі Гвардійської ОТГ! Прийміть щирі вітання з Днем пам`яті та примирення і перемоги над нацизмом в Другій світовій війні! Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих людських доль, нездійсненних мрій і задумів. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах тієї війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Бажаємо всім мирного неба над головою, злагоди у суспільстві, взаєморозуміння між народами, щасливого сьогодення і надійного майбутнього для нашої рідної України! Нехай злагода і добробут панують у кожній родині, пам'ять про воїнів-визволителів навіки залишається у серцях нащадків, а  безхмарне небо буде оберегом нашого щасливого майбутнього. Слава нашим ветеранам – героям минулого і сьогодення! Слава їх героїзму, відданості і мужності!
07 Травня, 2018 р., 10:21
   Керівництво Групи компаній VITAGRO,  на чолі з генеральним директором Петром Петровичем Лабазюком, постійно звертають увагу на розвиток соціальної інфраструктури населених пунктів Гвардійської ОТГ. Завдячуючи підтримці та допомозі, яку надає Група компаній VITAGRO,  інфраструктура сіл Гвардійської ОТГ, змінює свій зовнішній вигляд, набуває сучасних  рис. Днями, в центрі с. Гвардійське, біля пам’ятника воїнам – землякам, працівники компанії розпочали вимощення бруківки, а також встановлення, нового паркану біля сільського клубу села Нафтулівка, які  милуватимуть око жителів сіл. Жителі громади, щиро вдячні за постійну турботу та розуміння генеральному директору Групи компаній VITAGRO, Петру Петровичу Лабазюку  та усім працівникам компанії Ми  впевнені, що така підтримка нашої громади, повернеться щедрими врожаями та повними коморами добра, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. З щирою повагою та вдячністю сільський голова Тетяна Нетреба.
27 Квітня, 2018 р., 09:07
Ви чули, як плаче спустошена Прип'ять, За скоєний гріх розіп'ята живцем, Прип'ята до неба, щоб вічності випить, Щоб вмити від бруду змарніле лице? Регочуть іони малиновим дзвоном, Вбиваючи блиск нерозкритих очей, Ридає вночі божевільна мадонна, Приймаючи з лона холодних дітей В бездонність ночей. І тихо ступає життя у полин, І лине Чорнобильський дзвін.    Спільний захід "Чорнобиль - біль України" презентований Немичинецьким сільським клубом, сільською бібліотекою, дошкільним закладом "Берізка",та Немичинецької ЗОШ.
26 Квітня, 2018 р., 11:10
   Під керівництвом сільського голови Гвардійської ОТГ, Тетяни Нетреби, та завідуючої сектором освіти, молоді та спорту, культури та туризму, Лесі Кондратенко, відбулась нарада з директорами та завідуючими загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти громади.
20 Квітня, 2018 р., 08:43
   12 квітня 2018 року спільно з спеціалістами Головного управління ДФС у Хмельницькій області відбулась робоча зустріч з громадянами. Метою зустрічі було налагодження партнерських відносин з платниками податків і створення сприятливих умов для платників податків при організації роботи органів державної фіскальної служби області в частині виконання норм Податкового кодексу України та законів України щодо забезпечення якісного проведення у 2018 році деклараційної компанії, виконання платниками податків вимог Податкового кодексу України, згідно з яким окремі категорії громадян зобов'язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.
11 Квітня, 2018 р., 15:39
         З метою уникнення неузгодженостей в процесі оформлення документації із землеустрою на земельні ділянки, що знаходяться в користуванні громадян, мешканців сіл на території Гвардійської сільської ради 11 квітня 2018 року Сільським головою Нетребою Тетяною Вікторівною була проведена оперативна нарада за участю сертифікованих інженерів-землевпорядників, на якій були обговорені проблематичні питання та рекомендовано розробникам виконувати роботи із землеустрою виключно в правовому полі з дотримання вимог нормативно-правових актів.
03 Квітня, 2018 р., 09:40
 22 березня 2018 р. у Гвардійській сільській раді відбулось спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та робочої групи  Гвардійської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь