Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Серпня, 2018 р., 10:03
         Гріє душу моє ріднє село........!
17 Серпня, 2018 р., 10:31
       Читати - модно! Читати - це круто!!!
26 Червня, 2018 р., 09:21
   В Чабанівській сільській бібліотеці Гвардійської ОТГ відбулась презентація історико - краєзнавчого нарису Володимира Мухи «Історія сіл Чабани, Данюки, Хоминці  у нарисах, спогадах, документах, фотографіях, цікавих бувальщинах» . В 2013 році автор опублікував працю «Нариси з історії сіл Чабани, Данюки, Хоминці», однак ідея взятись за написання та друк нового видання постійно супроводжувала Володимира Васильовича.
18 Червня, 2018 р., 11:00
Молодь - майбутнє Гвардійської громади!!!
14 Червня, 2018 р., 09:40
   Гостинна Гвардійська громада радо зустріла учасників Третьої управлінської літньої школи Асоціації керівників закладів освіти Хмельницької області. Темою для обговорення стала «Готовність керівника закладу загальної середньої освіти до управління в умовах децентралізації». Участь в роботі управлінської школи, яка відбулась на базі Гвардійського НВК, взяла голова Гвардійської ОТГ Тетяна Нетреба, завідуюча сектором  освіти, молоді та спорту, культури та туризму Гвардійської ОТГ Леся Кондратенко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Хмельницької РДА Світлана Шеремета, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Віктор Тащук. Керівники закладів освіти проаналізували розвиток, реалії та перспективи освітянської галузі області  в сучасних  умовах децентралізації.
12 Червня, 2018 р., 10:08
8 червня 2018 р. відбулось засідання 29 сесії Гвардійської сільської ради VII скликання. На сесії розглядалися слідуючі питання, а саме:
04 Червня, 2018 р., 09:46
   З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» організував чудове та змістовне свято для дітей обласного центру та Хмельницького району. На заході були присутні діти з Гвардійської ОТГ, які за активну участь і перемогу в районних та обласних конкурсах і змаганнях отримали подяки та сертифікати на екскурсійну поїздку до столиці.  Юні художники Гвардійської ОТГ, які брали участь в конкурсі патріотичного малюнку «Моя сім‘я - моя країна», також отримали подарунки. Ми щиро дякуємо Сергію Петровичу Лабазюку, та представникам Благодійного фонду «Ми поруч» за гарні подарунки та чудово проведений час!!!
29 Травня, 2018 р., 14:55
Лунає дзвоник… вже востаннє…
21 Травня, 2018 р., 08:25
День Європи в закладах освіти та культури Гвардійської ОТГ    
18 Травня, 2018 р., 09:02
   Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка-вишиванка – є головним оберегом людини. Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до свого роду, громади та Батьківщини. Для Гвардійської ОТГ вже стало гарною традицією щороку у третій четвер травня відзначати разом зі всією Україною Міжнародний день вишиванки. В цей травневий день, коли природа одіта в барвисту вишиванку, свої вишиванки одіваємо ми, жителі Гвардійської громади, цим ми хочемо сказати що ми українці, що у нас є національна та громадянська позиція, культурна освіченість та духовна свідомість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь