Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Листопада, 2018 р., 09:41
Зворушує мелодія скорботи. В уяві 33-ій постає. Незримий відчуваю дотик Трагедії, що всі думки снує.
23 Листопада, 2018 р., 13:28
У чистім небі жайвора пісні В блакитні далі линуть безупинно... Ще ніби вчора в чорному вогні Палав Майдан тривожної години. Вони не стріли юної весни, Під стягом волі золотоблакитним Ішли сміливо лицарі-сини  За Україну-неньку непохитно.
08 Жовтня, 2018 р., 10:59
   В Гвардійському сільському Будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня вчителя. Привітати освітян громади з їх професійним святом завітали поважні гості, голова Гвардійської сільської ради Тетяна Нетреба, завідуюча сектором освіти, молоді та спорту, культури та туризму Леся Кондратенко, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Олександр Попіль, регіональний директор агрофірми «Хлібороб» ТОВ «Волочиськ – агро» Ніна Словіцька. За сумлінну працю, високу результативність у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня вчителя, відбулося нагородження кращих педагогів, вихователів та технічних працівників закладів освіти громади. Щирі слова вітання були адресовані і  вчителям – ветеранам праці, пенсіонерам. Вихованці шкіл та садочків привітали своїх наставників з професійним святом творчими номерами. Родзинкою заходу став виступ фольклорного колективу «Плай» з обласного центру.
05 Жовтня, 2018 р., 09:58
   Сільські бібліотекарі Гвардійської ОТГ, взяли участь в бібліотечному форумі "Скарбниця бібліотечних ідей 2018" . Захід відбувся на базі Хмельницької ЦРБ.
28 Вересня, 2018 р., 13:46
https://rada.info/upload/users_files/04403673/9c85ed360d98d258261b8d2fbf57b829.docx
21 Вересня, 2018 р., 09:51
   Сучасна шкільна бібліотека – це інформаційний центр, де учні формують читацькі смаки, розвивають любов до книги. Саме бібліотека сприяє розвитку особистості дитини, культури спілкування, підвищенню інформаційної, освітньої, пізнавальної, інтелектуальної діяльності школярів.  Ні для кого не є таємницею що фонд  художньої літератури в шкільних бібліотеках бажає кращого. Отож, актуальним є пошук різних ресурсів для поповнення фондів книгозбірні. В черговий раз, на нашу проблему реагує давній друг та партнер сільських та шкільних бібліотек Гвардійської ОТГ, благодійна  організація «Благодійний фонд «Бібліотечна країна», та її керівник Люсьєна Шум. Цього разу, книгозбірня Гвардійського НВК поповнилась  книгами з різних  літературних жанрів, сучасних українських та закордонних літераторів. Ми щиро вдячні «Бібліотечній країні», та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в ім'я інтелектуального майбутнього України.
14 Вересня, 2018 р., 14:08
   Батьки – це найдорожчі на землі люди для кожного з нас. Завдяки їм ми з’являємося, отримуємо путівку в життя і весь час потребуємо підтримки.
28 Серпня, 2018 р., 14:44
                                                       В Гвардійському НВК відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, за участі керівництва Гвардійської ОТГ, учнів, вчителів, батьків та активу села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь